The True-False Disagreement - Dont Forget The Guns

Lathet for the win

Jag har ju blivit så komfortabelt med att vara vuxen kan jag ju tala om. Jag har ju insett att man kan lösa allt via en dator eller via en mobil. Man kan beställa allt från dom, man kan träffa läkare via FT man kan få saker levererade till dörren liksom, man kan leva som eremit och aldrig lämna huset om man vill det , super enkelt!! 

Jag har ju börjat att handla all min mat inline och det är ju så fruktansvärt smidigt. Det tar inte alls lång tid. Man behöver inte ta bilen och gå runt med en stor kundvagn som är nästintill oböjlig att svänga på. Man behöver inte gå in i det svinkalla kylrummet för att hämta mjölk och ägg. Man behöver inte packa ihop allt i miljarder kassar medan mans stressar ihjäl för att inte vara i vägen för nästa kund. Man behöver inte packa in dom i bilen och sen bära dom från bilen in i huset, där man ändå tappar hälften ut på golvet och marken och råkar krossa äggen som man tagit under armen. Nej allt det tillhör det förlåtna som vi inte vill tänka på mera. 

Ja så nu så sitter jag bara här och väntar på matkassen för veckan. Det jag också tycker är bra med att handla mat online är att man kan planera enklare för recept och så kan man också enklare kolla vad man redan har hemma och så vidare. Fingerar super bra, jag vill rekommendera er alla att i alla fall testa, det skadar ju ingen att testa!

Att man kan träffa läkare i mobilen är ju också revolutionerande! Dröm att man aldrog behöver sitta på akuten igen eller på vårdcentralen med fyrtioelva andra döende människor, känns ju mer som att det är där man blir sjuk..